Per què Bluemove canvia de marca? 

Fa poc més de vuit anys vam començar una aventura apassionant amb la idea de revolucionar la mobilitat a Espanya. 

Aquest canvi de marca és el resultat de centralitzar un grup d’empreses europees dedicades al lloguer per hores després de la seva recent adquisició per part d’Europcar, companyia de lloguer de cotxes. 

Quan es canviarà la marca? 

Al gener passarem a ser Ubeeqo. Però no solament canviarem el nostre nom, hi hauran molts més canvis. Tot i que podràs seguir reservant com sempre, tan sols hauràs d'actualitzar l'app en el teu dispositiu per veure la nova marca. 

Canviaran les nostres fronteres.

Perquè ara som més grans. Ens integrem a la xarxa internacional d’Ubeeqo, amb presència a les principals ciutats europees, perquè vagis on vagis, puguis moure't de la millor manera amb una mateixa app. 

Canviaran els nostres temes de conversa. 

Perquè ja no parlarem només de car sharing. Ara som mobilitat. Per això, podrem oferir-te en cada moment el transport ideal perfecte per a tu. Més que mai, tu ets el protagonista. 

Canviarà el nostre look. 

Tot això vindrà acompanyat d'una nova imatge de marca més fresca, que representa els valors de #diversitat i #movilitat en els quals treballarem a partir d'ara. 

Com ho farem? 

A poc a poc. 

Durant les pròximes setmanes és probable que vagis veient com les dues marques conviuen en els nostres cotxes i en els nostres pàrquings. Tenim més de 700 cotxes i per això ens caldrà una mica de temps. Però mentrestant, ja pots començar a familiaritzar-te amb la novetat del nostre nom, ja que, al gener passarem a ser Ubeeqo; i aquest dia, la nostra app i la nostra web ja lluirà una nova imatge. 

El servei d'atenció al client serà el mateix? 

Absolutament. El mateix equip que abans treballava per a Bluemove treballarà per a la nova marca. L'única cosa que canviarà serà el nostre email de contacte. 

No, tan sols hauràs d'actualitzar l'app en el teu dispositiu per veure la nova marca. 

Hauré de tornar a descarregar-me l'app? 

ES     CAT     EN

Tanquem un cicle i n’obrim un altre. Ens acompanyes en el viatge?